Fietsverhuur Weesp

  1. Home
  2. |
  3. Fietsverhuur Weesp

Haal alles uit je uitstapje naar Weesp

Op zoek naar een fietsverhuur in Weesp? Weesp is een pittoresk stadje aan het water waar je je echt even weg kan wanen uit de drukte van omliggende steden. De hotspots bevinden zich vaak in smalle straten vol speciaalzaken en gezellige terrassen. Haal alles uit je uitstapje en pak de fiets eenvoudig bij Het Hart van Weesp.

We hebben een mooie voorraad normale fietsen en e-bikes op voorraad, in te zetten met diverse extra’s.

Alle informatie op een rij

Keuze uit diverse e-bikes en normale fietsen

Kinderzitje voor en/of achter mogelijk

Fietsverhuur ook mogelijk voor niet-hotel gasten

Standaard huren van 7:00 tot 20:00 (buiten deze tijden in overleg)

Reguliere fiets al vanaf €12,50

E-bike met accu garantie van 75km vanaf €30,00

Pech onderweg? Bel ons op 06 55 165 755

Er zijn talloze fietsroutes in en rond Weesp waar je urenlang kan genieten van alles wat deze historische stad en zijn omstreken je te bieden hebben. Fiets langs de eeuwenoude Sint Laurenskerk of aanschouw de imposante molen ‘de Vriendschap’, gelegen aan het water van de Vecht. Fiets door omliggende plaatsen als Muiden, Naarden en Hilversum. De prachtige natuur van Weesp ontdekken? Het Hart van Weesp helpt je met haar fietsverhuur in Weesp op weg!

De mooiste fietsroutes in Weesp

E-bike of gewone fiets huren in Weesp?

Geen kracht of uithoudingsvermogen meer om met een reguliere fiets op pad te gaan? Of is enige ondersteuning of snelheid gewenst? Ook dan is fietsen met een e-bike nog altijd intensiever dan wandelen en vormt het daarmee de perfecte manier om de fenomenale natuur in deze gemeente te aanschouwen. Op zoek naar fietsverhuur in Weesp met zowel elektrische als reguliere fietsen? Dan ben je bij Het Hart van Weesp op de juiste adres!

Reserveer nu

Of je nu kiest voor een elektrische of een reguliere fiets, bij Het Hart van Weesp reserveer je snel en eenvoudig fietsen. Al vanaf €12.50 heb jij een fiets tot je beschikking. Trek er met de gehele familie op uit in deze fantastische stad met dé partner voor fietsverhuur in Weesp.

Reserveren kan via onderstaand formulier, per mail (info@hartvanweesp.nl), telefoon (0294-419353), of aan de balie.

DD slash MM slash JJJJ
Tijd
:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Menu